Eve kulmala youtube

Eve Kulmala – YouTube

Eve Kulmala. Eve Kulmala. @ImaginationEve. @ImaginationEve 1.42K subscribers No videos. Subscribe. Home. Playlists. Community. Channels.

Eve Kulmala ja Inka Valima: Sananvapaus uhattuna – YouTube

Koomikko ja pesunkestävä feministi Eve Kulmala tekee häpeämättömiä sketsejä mutta katuu vain kolmea vitsiä – Motiivilehti

9.11.2021 — Naisten seksikkyys laskee (punainen viiva), jos karvoja kasvaa väärissä paikoissa. Tätä mieltä on Eve Kulmalan setämies-roolihahmo.

Koomikko ja somevaikuttaja Eve Kulmala rikkoo luutuneita sukupuolirooleja ja ärsyttää videoillaan ihan tahallaan.

Mikä oli eka kesätyö, entä rohkein teko? Koomikko Eve …

Koomikosta insinööriksi – Kouluaikoina tekniikan ala ei kiinnostanut, nyt Eve Kulmala haluaa tehdä numeroiden avulla jotain suurta | Teknologiateollisuus

18.3.2022 — Viime joulukuussa koomikko ja somevaikuttaja Eve Kulmala, 23, nautti pitkästä aikaa lomasta. Tai nautti ja nautti.

Viime joulukuussa koomikko ja somevaikuttaja Eve Kulmala, 23, nautti pitkästä aikaa lomasta. Tai nautti ja nautti. Työntekoon tottunut yrittäjä huomasi tylsistyvänsä ja kaipaavansa tekemistä. ”Normaali ihminen menisi ehkä seinäkiipeilemään, minä lainasin kirjastosta matematiikan kirjoja”, Kulmala naurahtaa. Siitä se lähti: Kulmala keksi haluavansa opiskelemaan tekniikkaa. Jotain, jossa pääsisi hyödyntämään rakkauttaan numeroihin. Somen ammattilaisena häntä myös kiinnosti, miten tieto liikkuu hänen päivittäin käyttämillään alustoilla, kuten Instagramissa.

Keywords: eve kulmala youtube