Fiksuviini facebook

Fiksuviini | Parhaat viinivinkit ja edulliset löydöt

Me varmistamme, että saat aina parempaa hinta-laatusuhdetta riippumatta viinin hinnasta. @fiksuviini Instagramissa ja Facebookissa.

Haluatko kuulla parhaat viinivinkit ja edulliset löydöt ensimmäisenä. Fiksuviini tarjoaa parempaa laatua huokeampaan hintaan. Autamme sinua löytämään laatuviinit alennetuilla hinnoilla.

FIKSUVIINI – hyvän hinta-laatusuhteen viinilöytöjä – Facebook

Fiksuviinin tavoite on yhtäältä saada poistoerät myydyiksi, mutta samalla tuottaa kuluttajille positiivisia kokemuksia sellaisten viinien parissa, joita ei ehkä …

Måndag – Oletko jo kuullut tästä? Uusi Fiksuviini-palvelu…

4.1.2021 — Fiksuviini kokoaa tiedon Alkossa myytävistä edullisista laadukkaista poistoviineistä yhteen paikkaan ja on samalla ekoteko | Viisi Tähteä.

Vinkki: Fiksuviini-niminen palvelu tuo… – Kemikaalicocktail

Haaga-Helian opinnäytetyöohje

kirjoittanut V Ehanto · 2022 — Fiksuviinillä on tällä hetkellä käytössä monia eri median muotoja: uutiskirje, Instagram, Facebook sekä nettisivut. Tavoitteena on markkinoinnin …

FIKSUVIINI – hyvän hinta-laatusuhteen viinilöytöjä – Facebook

Fiksuviini.fi tuo ensimmäisenä Suomessa ammattilaisten parhaat viinivinkit ja -ohjeet ilmaiseksi kaikkien ulottuville | Viisi Tähteä

25.8.2022 — Alkon valikoiman hinta-laatusuhteeltaan parhaat viinit listaava Fiksuviini panostaa nyt Viinikaveri-palveluun, josta kaikki suomalaiset …

Kysy asiantuntijalta, mitä olet aina halunnut tietää viineistä, mutta et ole rohjennut kysellä! Alkon valikoiman hinta-laatusuhteeltaan parhaat viinit listaava Fiksuviini panostaa nyt Viinikaveri-palveluun, josta kaikki suomalaiset kuluttajat voivat kysyä neuvoja viineistä. Kysymyksiin on vastaamassa mm. viinimaailman huippuosaaja Juha Lihtonen.

Fiksuviini-palvelun kehittäminen laajemmalle kohderyhmälle

Tiedotteet | Fiksuviini.fi

8 päivää sitten — Fiksuviini on Alkosta riippumaton toimia, joka kuratoi Alkon valikoimaa, jotta teidän olisi helpompi valita oikeat viinit.

Olemme ainoa paikka, joka auttaa löytämään parhaat hinta-laatusuhteen viinit, jotka on aina testattu asiantuntijoiden toimesta . Asiantuntijamme auttavat sinua henkilökohtaisesti Viinikaveri-palvelun kautta. Kaikki fiksut viinit tilaat turvallisesti ja vastuullisesti Alkon verkkokaupan kautta. Fiksuviini on Alkosta riippumaton toimia, joka kuratoi Alkon valikoimaa, jotta teidän olisi helpompi valita oikeat viinit.

Keywords: fiksuviini facebook