Ilkka sasi perhe

Sasi Ilkka – Pirkanmaan Kokoomus

Ilkka Sasi

Seniorikotihoivan ohella tuoreille perheille ja erityisesti äitiyden kustannuksiin on kohdennettava tukea. Perheiden ja omaisten vapaus valita olkoot keskiössä.

Valtuustoryhmän pj, HTK Tampereelta

Bilekohu iski Tampereella – eduskuntavaaleista pudotettu …

1.11.2022 — Ilkka Sasi (oik.) Tampereen kaupunginvaltuuston kokouksessa vierellään kokoomuskonkari Kalervo Kummola.

CV | Ilkka Sasi | Aluevaaliehdokas | 297 | Kokoomus Tampere

Ilkka Immeri Sasi 35-vuotias mies. Puh. 050 412 3703. Mail: ilkka.sasi@tampere.fi. OPINTOJA. Hallintotieteiden kandidaatti (HTK), Tampereen yliopisto

Naiset kertovat Ilkka Sasista – Tampere – Aamulehti

Naiset kertovat Aamulehdelle Ilkka Sasista – Tampere – Aamulehti

8.12.2022 — Jutussa myös Sasi ottaa konkreettisesti kantaa hänestä … Ilkka Sasi toimii Tampereen kaupunginvaltuuston … Perhesuhteet: Naimaton.

Huhut ja kertomukset kokoomuslaisen tamperelaispoliitikon Ilkka Sasin käytöksestä ovat estämässä häntä lähtemästä eduskuntavaali­ehdokkaaksi. Useiden kokoomusnaisten mukaan Sasin käytös on ollut liian tungettelevaa ja intiimiä sekä puheet ronskeja. Toisaalta useat naiset kuvaavat Sasia myönteisesti. Tuoreita tai konkreettisia tietoja tapauksista on vain vähän, ja ne kerrotaan tässä jutussa. Jutussa myös Sasi ottaa konkreettisesti kantaa hänestä esitettyihin väitteisiin. ”Jos minä alkaisin tehdä listaa kokoomusnaisista, jotka ovat olleet seksuaalisesti aktiivisia tai vihjailevia minua kohtaan, siitä tulisi aika pitkä lista”, Sasi sanoo.

Kimmo Sasi – Wikipedia

Kimmo Sasi – Wikipedia

Keskustan ympäristöministeri Paula Lehtomäen perheen kaivosomistuksien tultua … Kimmo Sasin veljenpoika on tamperelainen kunnallispoliitikko Ilkka Sasi.

Ilkka Sasin käytökseen puututtu ensi kerran 10 vuotta sitten …

Kokoomuksen paikallispomot: Ilkka Sasin käytökseen puututtu ensi kerran 10 vuotta sitten, ”sovittiin, että epäasiallinen käytös loppuu”

3.11.2022 — Tamperelainen kokoomuspoliitikko Ilkka Sasi ei ole tehnyt väitteistä tutkintapyyntöä. Hän haluaa selvittää asiat keskustelemalla.

Tamperelainen kokoomuspoliitikko Ilkka Sasi ei ole tehnyt väitteistä tutkintapyyntöä. Hän haluaa selvittää asiat keskustelemalla.

Tampereen näkyvä kokoomuspoliitikko Ilkka Sasi syyttää, että …

Tampereen näkyvä kokoomuspoliitikko Ilkka Sasi syyttää, että hänen ehdokkuutensa halutaan evätä bileväitteiden takia

31.10.2022 — Hän kertoo, että oma puolue kokoomus olisi kuitenkin ilmoittanut, että sitä ei suositella. Ilkka Sasin mukaan piirin johtoa on puhuttanut kaksi …

Pirkanmaan kokoomuksen toiminnanjohtaja Jari Porraslampi vahvistaa, että Ilkka Sasille on suositeltu, ettei hän hae kansanedustajaksi.

Tampere: Kaupunginvaltuutettu Ilkka Sasi kohun keskellä

12.12.2022 — Tulevan apulaispormestarin Ilkka Sasin (kok) asema Tampereen … Diili-Viljamin perheessä harvinainen tilanne: Puoliso kisaa toisessa …

Pirkanmaan kokoomuksen ääniharava häirintäkohun keskellä

4.11.2022 — Ilkka Sasi (kok) on näkyvä kuntapoliitikko Tampereella. … ruokapöytään – Pieni oivallus on muuttanut Sadun, 30, perheen arjen täysin.

Keywords: ilkka sasi perhe