Kynsisalonki lapset

Cool Maker Go Glam U-Nique -kynsisalonki

Cool Maker Go Glam U-Nique -kynsisalonki – Verkkokauppa.com

Cool Maker Go Glam U-Nique -kynsisalonki vie sinut upeiden kynsien maailmaan! Valitse jopa 120 erilaisen kuvion joukosta mieleisesi kynnet ja loihdi …

Kauneudenhoitolelut | Karkkainen.com verkkokauppa

Lasten meikkisetit – perusta oma kynsistudio Kuinka mukava onkaan koota kaverit yhteen ja aloittaa leikki! Näiden lasten kauneudenhoitosettien kanssa leikki …

Lasten meikit kauneudenhoitoon ja hauskanpitoon

Lasten meikkisetit innostavat luovuuteen ja oman tyylin etsimiseen. Lasten kosmetiikka inspiroi paitsi harjoittelemaan omaa meikkaustyyliä ja kauneudenhoitoa myös ihan vain hassuttelemaan! Lasten halloween meikki, juhlameikki sekä muu värikokeilu onnistuu helposti ja turvallisesti näillä lasten meikkituotteilla. Valikoimastamme löydät myös lasten tatuointipakkaukset sekä kynsilakat oman kauneusstudion perustamiseen.

Lasten meikkisetit – perusta oma kynsistudio

Kuinka mukava onkaan koota kaverit yhteen ja aloittaa leikki! Näiden lasten kauneudenhoitosettien kanssa leikki ja luovuus pääsevät valoilleen. Lasten meikit soveltuvat leikkiin ja ”oikeaan” kauneudenhoitoon. Äidin kosmetiikkatuotteet saavat olla rauhassa, kun lapsilla on omat tarvikkeet, joilla he saavat kokeilla ja puuhailla mielin määrin.

Ihanien meikkien ja kynsilakkojen avulla pistät pystyyn aivan oman kynsistudion! Kaverit ja sisarukset saavat manikyyrin sekä oman väritoiveen mukaisen lakkauksen kynsille. Tästä leikistä saavat osansa myös aikuiset. Äidin ja isän onkin helppo ottaa osaa touhuun ja suoda itselleen pienen rentouttavan hetken, kun pikkuinen kosmetologi koristelee kynnet aivan uuteen loistoon.

Kynsistudiosta saa kiva leikin tai ohjelmanumeron esimerkiksi lasten syntymäpäiville. Kun kaikilla on kimmeltävät ja laitetut kynnet, on sama heittää prinsessamekot ja muut juhlatamineet niskaan ja käynnistää hauskat diskoilut! Lisää tarvikkeita pukeutumisjuhliin ja korujen tekoon löydät leikkimiseen keskittyvistä kategorioistamme asusteet sekä askartelulelut.

Lapsen ensimmäiset meikit

Mitä sitten kun prinsessadiskot alkavat olla taakse jäänyttä elämää ja lapsi haluaisi alkaa harjoittelemaan jo ihan oikeilla meikeillä? Mistä löytää herkälle iholle sopivat lasten meikit? Luonnonkosmetiikka on turvallinen tapa tutustua aivan oikeisiin meikkeihin ja kauneudenhoitoon. Meikkikokeilut kannattaa aloittaa yhdellä tai kahdella kevyellä tuotteella.

Ensimmäiseksi lapselle voi hankkia esimerkiksi huulikiilteen tai peitepuikon. Ripsivärin sekä muiden meikkien käyttöä kannattaa harjoitella yhdessä vanhemman kanssa. Aluksi lapsi voi meikkailla hieman juhliin tai muihin erikoistilanteisiin. Sen, milloin lapsi voi alkaa meikkailemaan kouluun, sovitaan lapsen ja vanhempien kanssa yhdessä.

Lasten kauneudenhoitolelut sekä monet muut kivat meikkileikit löydät Kärkkäisen verkkokaupan kautta. Tutustu tarjontaan ja tilaa – Kärkkäisen verkkokaupasta löydät tuotteet aina kilpailukykyiseen hintaan!

Cool Maker Go Glam U-Nique Nail Salon kynsistudio

Cool Maker Go Glam U-Nique Nail Salon kynsistudio | Karkkainen.com verkkokauppa

Kun olet valmis, voit säilöä kaikki tarvikkeet kynsisalongin säilytyslokeroissa.

Rullaa ja leimaa kynsiisi upeat kuviot Cool Maker Go Glam U-Nique Kynsisalongilla! Tämä kotikynsisalonki mahdollistaa upeiden kynsien koristelun turvallisesti kotona. Leimaa itsellesi mieleiset kuviot kynsiisi. Pakkauksella voit koristella 250 kynttä ja sen mukana tulee 5 erilaista kuvioleimasinta, 2 kynsilakkaa ja sisäänrakennettu kynsikuivain ja säilytyslokerot! Sen mukana tulee myös matkaleimasin, jonka voit ottaa mukaan reissuille!

U-Nique Kynsisalongilla luot itsellesi helposti ja huolettomasti ammattitason kynnet. Valitse kuvio ja aseta leimasin paikoilleen. Lakkaa kyntesi valitsemallasi myrkyttömällä kynsilakalla (pakkaukseen sisältyy 2kpl). Aseta kyntesi kuivaimen alle ja anna niiden kuivua 5 minuuttia. Valitse leimasimesta kohta ja kuvio, jonka haluat leimata kynteesi. Kun valita on tehty, aseta kyntesi leimasimen alle ja paina leimasinta, jotta kuvio tarttuu kynteesi. Yli 120 uniikkia kuviota joista valita. Voit vaihdella leimasimia makusi mukaan ja luoda itsellesi upeat uniikit kynnet. Voit jopa kirjoittaa kynsiisi sanoja, käyttämällä kirjainleimasinta. Kun kynnet ovat valmiit ja kaikki kuviot on leimattu, viimeistele kyntesi kiiltävällä päällyslakalla (sisältyy pakkaukseen). Älä unohda lakata ja koristella varpaankynsiäsi! Irrota leimasin salongista ja toista edellämainitut vaiheet varpaankynsiisi (pakkaukseen sisältyy varpaiden erottajat). Kun olet valmis, voit säilöä kaikki tarvikkeet kynsisalongin säilytyslokeroissa.

Ota U-Nique Kynsisalongin matkaleimasin mukaasi kaikkialle ja stailatkaa ystävien kesken kyntenne! Tämä huippu Kynsisalonkipakkaus on täydellinen lahjaidea kynsikoristelusta innostuneille, tai se sopii myös mainiosti ohjelmanumeroksi lastenkutsuille tai yökyläilyihin. Tuote vaatii 4 AAA paristoa (ei sisälly pakkaukseen). Lisää kokoelmaasi muita leimasinkuvioita ja lakkoja ostamalla GO GLAM U-Nique täyttöpakkauksia (myydään erikseen). Rullaa ja leimaa kynsiisi upeat kuviot Cool Maker Go Glam U-Nique Kynsisalongilla!

  • Paristontarve: 4 x AAA (ei sisälly).
  • Ikäsuositus 8+ vuotta.

Välj mellan och stämpla mani-pedis som är så du med Cool Maker GO GLAM U-nique Nail Salon! Med detta hem-nagelkit kan du stämpla och styla dina naglar hur du vill. Det har allt du behöver för att designa upp till 250 naglar i alla storlekar, inklusive fem design-stämplar, nagellack, inbyggd torkare och förvaring! Det har till och med en avtagbar mönsterplatta, perfekt när du vill ta den med dig! Skapa anpassade manikyrer av salongskvalitet – det är roligt och lätt att göra med detta nagel-kit för flickor. Välj en mönsterplatta och sätt i den i maskinen. Måla sedan naglarna med ett av de giftfria GO GLAM-nagellacken för barn (två ingår), sätt handen under torkaren, sätt på den och vänta fem minuter medan naglarna torkar. Använd sökaren och visaren ovanpå maskinen och rulla igenom stämpelns olika ikoner. När du är klar för du inte fingret i maskinen och trycker för att stämpla! Med 120 unika ikoner att välja bland kan du blanda och mixa bland mönsterstämplarna för att göra dina naglar personliga och ge ultimat anpassning! Du kan till och med stämpla meddelanden som ditt namn, med hjälp av bokstavs-mönsterstämpeln! När du har designat dina naglar målar du på ett lager glänsande överlack (ingår). Och glöm inte att glamma upp dina tår också! Dra ut maskinens låda, ta bort stämpeln, separera tårna (separator ingår) och upprepa processen! När du är klar förvarar du mönsterstämplarna i manikyr-kitets bas och placerar allt annat i förvaringsutrymmet. Ta med dig U-nique Nail Salons bärbara stämpel vart du än går och GO GLAMMA med ditt team! Det här allt-i-ett-stämpelkitet för naglar är en fantastisk present till flickor och den perfekta aktiviteten vid övernattningar, spa-dagar, födelsedagar och mer. Kräver 4 AAA-batterier (ingår ej). För fler sätt att anpassa din stil kan du leta efter GO GLAM U-nique Refill Pack och skapa dina egna glittertatueringar med Shimmer Me Body Art (var och

Cool Maker Go Glam Kynsistudio Deluxe – Muksumassi

Cool Maker Go Glam Deluxe kynsistudio on joka lapsen unelma! Voit itse luoda oman kynsisalongin kotiisi! Tee juuri sellaset kynnet, josta olet aina unelmoinut!

Cool Maker Go Glam Deluxe kynsistudio on joka lapsen unelma! Voit itse luoda oman kynsisalongin kotiisi! Tee juuri sellaset kynnet, josta olet aina unelmoinut! Pakkaus sisältää englanninkieliset ohjeet. Nyt voit koristella itse omat kyntesi upealla kynsistudiolla. Laitteessa on puhallin joka nopeuttaa kynsien kuivumista. Tällä voit myös hauskasti koristella varpaankyntesi. Sisältää monta eri lakka vaihtoehtoa sekä kuivattajan ja erilaiset leimasinkuviot. Ei sisällä tarvittavia paristoja 4 x AAA Ikäsuositus +8 vuotta

Cool Maker Go Glam U-Nique Kynsisalonki – Lelut

Cool Maker Go Glam U-Nique Kynsisalonki – Lelut – Lasten Suuri Lelukirja

Lasten Suuri Lelukirja avaa ovet ihanien leikkien, pelien ja viihteen maailmaan. Selaa leluja verkossa Lelukirjan digiversiossa.

Cool Maker Go Glam U-Nique Kynsisalonki – K-Ruoka

LapsetLelutRoolileikkiCool Maker Go Glam U-Nique Kynsisalonki. Cool Maker Go Glam U-Nique Kynsisalonki. Cool Maker Go Glam U-Nique Kynsisalonki.

Cool Maker Go Glam Deluxe kynsistudio – K-Ruoka

LapsetLelutMuut lelutCool Maker Go Glam Deluxe kynsistudio. Cool Maker Go Glam Deluxe kynsistudio. Cool Maker Go Glam Deluxe kynsistudio.

Cool Maker Go Glam U-Nique Nail Salon | Edullinen – Proshop

Cool Maker Go Glam U-Nique Nail Salon | Edullinen

Maalaa seuraavaksi kynnet yhdellä myrkyttömällä GO GLAM -lasten kynsilakkavärillä (kaksi mukana), aseta käsi kuivausrummun alle, kytke se päälle ja odota …

23,99 € Cool Maker GO GLAM U-nique Nail Salonilla voit tehdä manikyyrejä, jotka ovat täysin sinun näköisiäsi! Tämän kotona käytettävän kynsisuunnittelusarjan avulla voit leimata ja muotoilla kynnet haluamallasi tavalla. Siinä on kaikki, mitä tarvitset jopa 250 kaikenkokoisen kynnen muotoiluun, mukaan lukien viisi muotoilukapselia, kaksi kynsilakkaa, sisäänrakennettu kuivausrumpu ja säilytystila! Siinä on jopa irrotettava leimasin, joka sopii täydellisesti glamouriin matkalla! Salonkilaatuisten räätälöityjen manikyyrien luominen on hauskaa ja helppoa tämän tyttöjen kynsisarjan avulla.

Valitse muotoilukapseli ja työnnä se koneeseen. Maalaa seuraavaksi kynnet yhdellä myrkyttömällä GO GLAM -lasten kynsilakkavärillä (kaksi mukana), aseta käsi kuivausrummun alle, kytke se päälle ja odota viisi minuuttia, kunnes kynnet ovat kuivuneet. Käytä etsintä ja koneen päällä olevaa valitsinta selataksesi kapselin eri kuvakkeita, ja kun olet valmis, työnnä sormesi koneeseen ja paina leimataksesi! Valittavana on 120 ainutlaatuista kuvaketta, ja voit yhdistellä ja yhdistellä muotoilukapseleita ja muokata kynnet yksilöllisiksi, jotta ne olisivat mahdollisimman yksilölliset! Voit jopa leimata mukautettuja viestejä, kuten nimesi, käyttämällä kirjainsuunnittelukapselia! Kun olet suunnitellut kynnet, maalaa päälle kerros kiiltävää päällyslakkaa (sisältyy toimitukseen). Äläkä unohda kaunistaa myös varpaitasi! Liu’uta koneen laatikko ulos, poista leimasin, erottele varpaasi (erottelija sisältyy) ja toista prosessi! Kun olet valmis, säilytä muotoilukapselit manikyyripakkauksen pohjassa ja aseta kaikki muu säilytystilaan. Ota U-nique Nail Salon -kannettava stamper mukanasi minne ikinä menetkin ja GO GLAM porukalla!

Tämä kaiken kattava kynsistampperi-sarja on loistava lahja tytöille ja täydellinen aktiviteetti yökyläilyyn, kylpyläpäiville, syntymäpäiville ja muuhun. Vaatii 4 AAA-paristoa (ei sisälly). Jos haluat lisää tapoja muokata tyyliäsi, etsi GO GLAM U-nique Refill Pack -täydennyspakkausta ja luo omia glittertatuointeja Shimmer Me Body Art -taideteoksella (kumpikin myydään erikseen)! Lakkaa, muokkaa ja personoi kotona tai liikkeellä Cool Maker GO GLAM U-nique Nail Salonilla!.

Kynsisalonki lapsille – sovellukset – Google Play

Kynsisalonki lapsille – Google Play ‑sovellukset

Lapsuudesta lähtien jokainen tyttö rakastaa vain muuttamaan ulkonäköään. Jotkut tytöt haluavat tehdä meikkejä, jotkut tykkäävät käydä kampaamoissa tai …

Manikyyri: kauneussalonki eläimille

Keywords: kynsisalonki lapset