Nuppu oinas perhe

Laulaja rentoutuu Raanujärven mökillään – Kaleva

Laulaja rentoutuu Raanujärven mökillään | Kaleva

Oinas tekee omaa musiikkia, joka on tyylillisesti sekoitus modernia R&B:tä, poppia ja räppiä. Hän solmi kesällä 2022 levytyssopimuksen Monsp Recordsin kanssa.

Vuonna 1986 Tangokuninkaaksi valittu Teuvo Oinas esiintyy aina mielellään kotiseutunsa ihmisille. “On se hienoa laulaa täällä, jossa minäkin tunnen kaikki ihmiset”, sanoo Oinas. Paluu kotiseudulle Raanujärvelle kesäisin ja esiintyminen tutuille ihmisille sykähdyttää joka kerta.

Nuppu Oinas – Wikipedia

6.2.2022 — Artisti ja TikTok-tähti Nuppu Oinaksen äiti on kertonut tyttärelleen, että ennen kuin tämä osasi puhua, hyräili hän jo erilaisia melodioita.

Nuppu Oinas kertoo tilanteista, joissa julkisuus on tuntunut …

Ennen Idolsiin osallistumista Nuppu Oinas häpesi sanoa ääneen, että hän haluaa tehdä musiikkia – artisti kertoo tilanteista, joissa julkisuus on tuntunut ahdistavalta – MTVuutiset.fi

11.3.2022 — Tubettaja Jaakko Parkkali ja Tiktokkaaja Nuppu Oinas ovat lähentyneet Olen Julkkis… Päästäkää Minut Pois! -ohjelman kuvauksissa.

Nuppu Oinas uskalsi vasta Idolsin jälkeen myöntää ääneen, että hän haluaa ja aikoo tehdä musiikkia. 

Kaksi Olen julkkis -kisaajaa lähentyvät – Iltalehti

18.3.2019 — Nuppu Oinasta kiusattiin lappeenrantalaisessa yläkoulussa laulamisesta niin paljon, että hän vaihtoi koulua — Sirpa Suokas pelkäsi nuorena …

Nuppu Oinasta kiusattiin lappeenrantalaisessa yläkoulussa …

Nuppu Oinasta kiusattiin lappeenrantalaisessa yläkoulussa laulamisesta niin paljon, että hän vaihtoi koulua — Sirpa Suokas pelkäsi nuorena esiintymistä kuollakseen virheiden pelossa | Paikalliset | Etelä-Saimaa

14.4.2022 — Nuppu Oinas (s. 1996) on ehkä osalle tv-katsojista tuttu, sillä hän on osallistunut Idolsiin (2018) ja The Voice of Finlandiin (2020).

Tytär ymmärsi musiikin kutsumuksekseen lukioikäisenä. Äidillä meni yli 40 vuotta saman asian oivaltamiseen. Idolsissa nähty Nuppu Oinas, 22, valmistui muusikoksi Jyväskylän konservatoriosta viime joulukuussa. Hänen äitinsä Sirpa Suokas, 47, opiskelee parhaillaan Lahden konservatoriossa.

Voi ei! TikTok-tähti Nuppu Oinas ikävässä jamassa viidakossa

Voi ei! TikTok-tähti Nuppu Oinas ikävässä jamassa viidakossa: “Ei näy edes himmeetä valoa…” – Suomi24 Viihde

9.4.2021 — Maailmalla TikTokista ponnahtaneita artisteja tunnetaan useita. Onko laulajalupaus Nuppu Oinas ensimmäinen Suomessa?

Nuppu Oinas on yksi Olen Julkkis… Päästäkää Minut Pois! -realityn kisaajista ja hän on edennyt kisassa jo pitkälle.

Suomalainen TikTok-tähti Nuppu, 24, julkaisi lauluvideon …

Suomalainen TikTok-tähti Nuppu, 24, julkaisi lauluvideon tunnin harkinnan jälkeen – pian kilahti viesti levy-yhtiöstä ja viikon päästä hän oli jo studiossa: ”En uskaltanut laulaa julkisesti vuosiin” – Ihmiset & suhteet – Ilta-Sanomat

19.9.2018 — Lappeenrannasta kotoisin oleva Nuppu Oinas, 21, nähtiin viikko sitten Idols-televisio-ohjelmassa, jossa etsitään uusia laulajakykyjä.

Maailmalla TikTokista ponnahtaneita artisteja tunnetaan useita. Onko laulajalupaus Nuppu Oinas ensimmäinen Suomessa?

Lappeenrantalainen Idols-kilpailija ei antanut kiusaajien …

Lappeenrantalainen Idols-kilpailija ei antanut kiusaajien lannistaa – lähti ohjelmaan voittamaan menneisyyden haamut | Paikalliset | Lappeenrannan Uutiset

25.6.2018 — Vehreä tontti rajoittuu lampeen, minkä rannalla Leena-vaimo on syöttämässä sorsaperhettä. Sympaattinen Leena ei maanitteluista huolimatta suostu …

Lappeenrannasta kotoisin oleva Nuppu Oinas, 21, nähtiin viikko sitten Idols-televisio-ohjelmassa, jossa etsitään uusia laulajakykyjä.

Tangokuningas Teuvo Oinas, 63, ei lopeta esiintymistä – Apu

Tangokuningas Teuvo Oinas, 63, ei lopeta esiintymistä: “Laitan rahan kiertämään” | Apu

Jo 42 vuotta laulanut Teuvo Oinas tietää, että elämää voi katsoa monelta kantilta – vaikka käsillään seisten. Keskisuomalaistunut Lapin äijä on viisinkertainen isoisä ja eläkkeellä, mutta keikkatahti ei hidastu.

Keywords: nuppu oinas perhe, nuppu oinas wikipedia