Päivitä uusi discovery+ palvelu

https://support.discoveryplus.com/hc/fi/articles/4…

Tarkista, että sinulla on uusin mahdollinen versio discovery+ -sovelluksesta ja että televisiossasi on uusimmat mahdolliset päivitykset asennettuna.

Ongelmia Smart TV -sovelluksen kanssa – Support

Ongelmia Smart TV -sovelluksen kanssa – Ohjekeskus – discovery+

Esittelyssä discovery+, jossa on katsottavissa Dokumentit + Urheilu + Reality + Kotimaiset + Rikos + Moottorit ja paljon muuta.

Mikäli sinulla ilmenee ongelmia Samsung Smart TV -sovelluksen kanssa, kokeile seuraavaa: Sulje sovellus ja avaa se uudelleen. Poista…

Google Play ‑sovellukset – discovery+

discovery+ – Google Play ‑sovellukset

Discovery+-käyttäjätunnuksiin ja suoratoistopalvelun käyttöön liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä discovery+-palvelun asiakastukeen.

Katso Mitä Rakastat

Usein kysyttyä discovery+-suoratoistotuotteista | Asiakastuki

Usein kysyttyä discovery+-suoratoistotuotteista | Asiakastuki | Telia

Hanki discovery+ meiltä ja katso suosikkisarjat, realityohjelmat, dokumentit ja huippu-urheilua discovery+-palvelussa missä ja milloin haluat. Tilaa nyt!

Askarruttaako discovery+-suoratoistotuotteessa jokin? Katso usein kysytyt kysymykset discovery+-suoratoistopalvelusta vastauksineen.

Discovery+-suoratoistopalvelu | Telia

Voit päivittää Samsung -laitteesi seuraamalla näitä helppoja vaiheita: Käynnistä Samsung Smart TV – varmistathan sen olevan yhteydessä internettiin.

Hanki discovery+ meiltä ja katso suosikkisarjat, realityohjelmat, dokumentit ja huippu-urheilua discovery+-palvelussa missä ja milloin haluat. Tilaa nyt!

Miten päivitän Samsung Smart TV: ni laiteohjelmiston version?

Suomen kolmanneksi suurin kaupallinen tv-talo: suoratoistopalvelut Dplay ja Eurosport Player, vapaat kanavat TV5, Kutonen, Frii ja TLC sekä laaja paletti …

Discovery Finland

Käynnistä sovelluskauppa ja etsi laitteella Samsung Smart TV palvelua “discovery+”. Valitse “Lisää aloitusnäyttöön” asentaaksesi sovelluksen.

Suomen kolmanneksi suurin kaupallinen tv-talo: suoratoistopalvelut Dplay ja Eurosport Player, vapaat kanavat TV5, Kutonen, Frii ja TLC sekä laaja paletti maksu-tv -kanavia. Olympialaisten koti vuoteen 2024 asti.

Kuinka katsoa discovery+ laitteella Samsung Smart TV

Kuinka katsoa discovery+ laitteella Samsung Smart TV – The Streamable (FI)

11.12.2021 — Liiga Discovery + -palvelussa: Sovellukset ja tilausvideopalvelu … numero ykkösenä ja TV:n selaimet ei päivity eli näin voi käydä.

Voit suoratoistaa kohteen discovery+ laitteella Samsung Smart TV. Näin voit rekisteröityä, ladata, asentaa ja aloittaa palvelun discovery+ suoratoiston laitteella Samsung Smart TV. Lue, miten saat kaiken irti laitteesta Samsung Smart TV, kun käytät palvelua discovery+.

Liiga Discovery + -palvelussa: Sovellukset ja tilausvideopalvelu

Display ja Discovery -mainonta tuo tuotteesi ja palvelusi potentiaalisten … Discovery -mainonta tarjoaakin uuden ja mielenkiintoisen väylän yhdistää …

Google Ads Display ja Discovery – visuaalista mainontaa

Google Ads Display ja Discovery – visuaalista mainontaa – Horisontti Media

Google Adsin Display ja Discovery mainonta tuovat tuotteesi ja palvelusi potentiaalisten asiakkaiden näkyville jo ennen kuin he niitä aktiivisesti etsivät.

Keywords: päivitä uusi discovery+ palvelu