Some tv

SomeTV Oy – taloustiedot, Y-tunnus ja päättäjät – Finder.fi

SomeTV Oy on perustettu vuonna 2018. Se on osakeyhtiö, jonka kotipaikka on Helsinki, ja pääasiallinen toimiala Tuotantoyhtiö.

SOME TV yhdistää sosiaalisen median ja perinteisen television

SOME TV yhdistää sosiaalisen median ja perinteisen television – Mediamonitori

22.6.2018 — Digitan antenniverkon C-taajuusnipussa kanavapaikalla 19 ja netissä lähettävä SOME TV on aloittanut lähetykset 15. kesäkuuta.

Ikkunasi mediaan

SOME TV – ”tää on niin mun juttu!” – ePressi

19.7.2018 — TV-kanava, joka sekoittaa perinteisen television sekä sosiaalisen median viihdekokonaisuudeksi josta sinun on helppo nauttia! SoMe TV …

SomeTV Oy 2939624-8 – Yritys- ja taloustiedot – Kauppalehti

SomeTV Oy | Yritys- ja taloustiedot | Kauppalehti

SomeTV Oy (2939624-8) on perustettu vuonna 2018 ja sen toimialana on Televisio-ohjelmien tuottaminen ja lähettäminen (pl. maksulliset tv-kanavat).

Kauppalehden yritystietopalvelusta löydät yrityksen SomeTV Oy taloustiedot, perustiedot, liikevaihdon ja rekisteritiedot. Klikkaa ja tutustu!

SomeTV Oy liikevaihto ja yritystiedot | Vainun yritystietokanta

SomeTV Oy:n (Y-tunnus: 29396248) liikevaihto oli edellisenä tilikautena 97,0 t. € ja liikevaihdon muutos −48,5 %. Löydät kaikkien suomalaisten yritysten …

TV SOME (@TVSOMEFI) / Twitter

Soft launch avausviikon luvut ovat nyt julkiset! SoMe TV ei näy toistaiseksi kaapelitalouksissa ja katselu vaatii HbbTV -ominaisuuden.

Some TV! (TV Movie 2016) – IMDb

Some TV!: Directed by Nicholas Lemon. With Tracey Beltrano, Marcus Colby, Nicholas Lemon, Mitch Risman.

SomeTV Oy (2939624-8) – yritys.io

Main line of business, Televisio-ohjelmien tuottaminen ja lähettäminen (pl. maksulliset tv-kanavat) … Screenshot of primary domain (homepage): some-tv.com.

OTACODE

Some Deep Story | TV | Areena | yle.fi

Some Deep Story -sarja on dokumenttiohjaaja Sami Kieksin käsialaa. Sarjan aiemmilla kausilla on käsitelty mm. kiusaamista, köyhyyttä, velkaantumista ja …

Ihannemies on pitkä, urheilullinen ja lihaksikas. Vaan entä jos oma kroppa ei täytäkään näitä kriteereitä? Miehilläkin on ulkonäköpaineita, mutta niistä ei juuri puhuta. Some Deep Story -sarja on dokumenttiohjaaja Sami Kieksin käsialaa. Sarjan aiemmilla kausilla on käsitelty mm. kiusaamista, köyhyyttä, velkaantumista ja yksinäisyyttä.

Keywords: some tv