Tommi korpela lapset

Tommi Korpela – Wikipedia

Tommi Petteri Korpela (s. 23. elokuuta 1968 Helsinki) on suomalainen näyttelijä, käsikirjoittaja sekä tietokirjailija.

Lapsi oli parasta, mitä 25-vuotiaalle Elina Knihtilälle saattoi …

Taideyliopiston professori Elina Knihtilä Elämäni oivallukset -haastattelussa: ”Nuorena häpesin olla feministi” – Ihmiset & suhteet – Ilta-Sanomat

19.6.2021 — Perhe näyttelijäpuoliso Tommi Korpela ja poika Ilmari. Näyttelijöiden tasa-arvoa ajavan Wift ry:n puheenjohtaja. Nähdään Dome Karukosken …

Elämäni oivallukset -haastattelussaan Elina Knihtilä kertoo oivaltaneensa, että ihminen voi olla suuri romantikko näyttämöllä mutta ei välttämättä kotioloissa, että pääkopalle tekee hyvää, kun ei keskity vain itseensä ja että kulttuuritanttana on aivan hyvä olla.

Vahvojen naisten kanssa elänyt näyttelijä Tommi Korpela – Anna

7.10.2017 — Kun toinenkin liitto päättyi eroon, äidistä tuli kahden pojan yksinhuoltaja. – Äiti on vahva nainen, jolta opin jo lapsena käytännön feminismiä.

Tommi Korpela: “Pitkässä suhteessa on tärkeää, että kumpikin …

21.9.2017 — Näyttelijä Tommi Korpelan liitto näyttelijä Elina Knihtilän kanssa on … Äiti on vahva nainen, jolta opin jo lapsena käytännön feminismiä.

Tommi Korpela ylistää rakastaan: “Avovaimoni on minua …

Tommi Korpela ylistää rakastaan: “Avovaimoni on minua parempi näyttelijä” | Seiska

30.8.2021 — Tommin avovaimona perheen kaapin paikkaa näyttää Elina Knihtilä, 50, joka myös on Taideyliopiston Teatterikorkeakoulun näyttelijäntaiteen …

Tommi Korpelan poika aloitti armeijan – Seiska

15.2.2020 — Tommi Korpela kävi armeijan Mikkelissä. … Hain Santahaminaan, minne minulla olisi ollut Puotilasta vain 15 minuutin pyörämatka.

Tommi Korpela – Iltalehti

Iltalehti

Suomalaisen seksisymbolin maineessakin olevan Korpelan puoliso on näyttelijä Elina Knihtilä. Pariskunnalla on yksi lapsi. Henkilöön liittyvät artikkelit:.

Anna: Tommi Korpela kunnioittaa puolisonsa Elina Knihtilän …

21.9.2017 — Tommi Korpela linjaa Anna-lehdessä kunnioittavansa suuresti puolisonsa … Autolla päälle ajetun lapsen kuva ilmestyi someen – Poliisikin …

Elokuvia, joissa mukana Tommi Korpela – Blockbuster

Tommi Korpela | Elokuvia, joissa mukana Tommi Korpela

Tietoa Tommi Korpelasta. Tommi Petteri Korpela (1968) on suomalainen näyttelijä ja käsikirjoittaja. Hän on tunnettu lukuisista tv-sarjoista ja elokuvista.

Katso valikoimamme elokuvia, joissa on mukana Tommi Korpela . BLOCKBUSTERissa näet tuhansia elokuvia ilman sitoutumista.

Keywords: tommi korpela lapset